Program og Artist info

Lettvint Festivalen 2022

SKJÆRTORSDAG 14.04:
80’s Party!

Ta på deg fargerike klær og bli med på festen  DJ-en spiller det beste fra 80 tallet og får deg til å vrikke på dansefoten.

12:00 Lettvint team challenge. Meld på deres vennegjeng på Lettvint team challenge! Challengene blir sendt ut til alle de påmeldte gjennom torsdagen.


13:00 Afterski med Herr Tett og Fru Blom.

Fru Blom: Håkon Blom ramlet inn i rollen som DJ etter en turbulent inngang i arbeidslivet. Nå serverer han dagsaktuelle årganger og eksentriske rytmer som resident DJ hos TYVEN.

Herr Tett: Etter en fuktig oppvekst i byen under skyen fant Bergenseren Herr Tett veien til Trondheim og ble med sine årevis av dypdykk i utallige musikksjangre fort en del av hjertet av utelivet. bak miksebordet der det viktigste formål å se smil og glede blant de besøkende.

18:00 Premieutdeling på Lettvint for deltakere på Lettvint team challenge.

22:00 - 02:00 Klubbkveld. Vi åpner Kvtfjells feteste dansegulv i 2.etg. Her blir det lys, røyk og discokule. Herr tett og Fru Blom sørger for at at danser hele natten. Det blir satt opp egen bar oppe.


20 år. cc: 100 kr

LANGFREDAG 15.04: CONCERT DAY

Langfredag: Concert day 

13:00 Livepodcast med Bassene. Den populære podcasten «Bassene» en spinoff av YouTube-suksessen Safari på safari, der Emil, Morten og Safari diskuterer temaer som er mer eller mindre knyttet til Norge. Målet er å komme opp i hue og ræva på landet vårt, og denne gangen skal de dykke langt inn i nordmenns påskevaner og tradisjoner.


CC: Gratis 

15:00 Konsert med Safario. Det unge multitalentet Safario har på veldig kort bemerket seg som en av Norges heteste hiphop talenter. Den 7. desember 2018 slapp Safario sin debut EP, ‘’Kapiskate’’, som fikk 5 stjerner fra Gaffa og Subjekt og hyllet av Lyrical Lemonade. Hele EPen er produsert, skrevet og mixet av Safario. Musikken er full av positivitet og energi som vil dra deg øyeblikkelig inn til Safario sitt univers.

16:00 Konsert med Pasha

17:00 Afterparty med Dj Rolf Riddervold
Rolf er en Oslo-basert DJ med en stor kjærlighet for eklektisk musikk.
Han har residency på den legendariske Oslo-klubben Jaeger, og spiller jevnlig på ingensteds og dattera til hagen.

22:00 Klubbkveld med DJ Brokeboyssuperstar.

Safario og Safari teamer opp i dj-duoen brokeboyssuperstars for å lage klubbstemning på langfredagen. Med fokus på musikk. venner og familie skaper de tidenes dansegulv på Lettvint. Her blir det energi i alle ledd.


cc:10020 år

Lørdag: Påskeaften

13:00 Akustisk med Humle (Andreas Humlekjær) er en singer-songwriter i utvidet forstand. Han får sagt det kompliserte på en enkel måte, og belyser utfordringer i et ungt voksenliv. Med et ærlig og inderlig blikk utforsker han toppene og bunnene av et ungt, men levd liv i en sjangerlek hvor nedstemte og introverte pianoballader avløses av livsbejaende stadion-anthems. Han gjør Fredrikstad til Bruce Springsteens New Jersey, og trer inn i rollen som en gatepoesi- predikant i det ene øyeblikket - før han i det neste ser tilbake på det som har vært og det som aldri ble noe av. Det er nostalgisk, men rastløst. Håpløst og håpefullt på samme tid.


15:00 Snowboard show. Simen har invitert opp noen av landets beste snowboardere til å lage snowboard show uten for Lettvint. Her blir det skikkelig påske - vibes.


15:00 Afterski med Dj Cecilie Strømsheim. Cecilie Strømsheim er en Oslo-basert DJ og musikkprodusent fra Ålesund. Settene hennes har alt fra groovy rytmer, funky soul vibber og feel-good melodier.
 

20:00 Saturday night med Dj Rulefinn. Etter over ti års intens fordypning i Disco har Rulefinns tunnelsyn omsider gitt seg og sluppet til et bredere spekter av fortrengt kjærlighet. Kommers 2000-filter house, New Beat, trommemaskin-techno og selvfølgelig Italo har sakte, men sikkert spist seg inn i settene hans, selv om perkusjonstunge 70- og 80-tallsspor alltid blir med i kofferten.
 

22:00 Klubb kveld med Pahlm og Cecilie Strømsheim
cc:100,- 20 år