Informasjon om

COVID - 19

Covid- 19 har satt sitt preg på det å drive cafe & bar. Vi ble rammet hardt da sesongen sluttet brått i fjor og inntektsgrunnlage var borte, men vi kom oss på beina igjen. Nå er vi stolte av å kunne invitere dere til oss nok en gang, et halvt år senere.

 

Det er strenge restriksjoner og store forandringer vi nå må forholde oss til og vi setter enormt stor pris på om dere er tålmodige og hjelper oss. Vi arbeider hele tiden med å finne de beste løsningene.

 

Vi på Lettvint har et ønske å skape et sted der du som gjest skal føle deg trygg under denne pandemien. I den forbindelse har vi åpnet opp vår 2.etasje der du finner flere sitteplasser, slik at det nå er god avstand imellom alle bordene.

Lokalet et stort men bruk det godt, unngå å sett dere nærme andre gjester, om det finnes plass et annet sted.

 

Det er flere antibac stasjoner i lokalet, både ved inngangen, toalettene, og i baren. Husk å bruk de!

 

Føler du deg uvel, har vært ute å reist eller venter på svar på en corona test? vær vennlig å bli hjemme og kom tilbake ved en senere anledning.

Vi følger FHI.NO sine retningslinjer om god hygiene og avstand. Vi ber våre gjester om å ta et ansvar sammen med oss for å skape et trygt og sikkert besøk på Lettvint.

Er du usikker på noe  angående smittevern, spør oss gjerne! Vi er her for deg.

Riverside High School Computer Club.png
Riverside High School Computer Club (1).