Rikke Hembre + Simen Johannessen

HVEM ER VI?

Vi er et ungt kjæreste par som de siste årene har jobbet på Tyrihans skikafe. I løpet av vintrene på fjellet har vi forelsket oss i både Kvitfjell og menneskene vi har møtt her oppe.

Om sommeren reiser vi rundt vanen vår, surfer og lever livet. Vi elsker å bli kjent med nye folk, glad i all aktivitet og søker alltid etter gode opplevelser. Vi ønsker derfor å skape noe nytt, aktivt og spennende på Kvitfjell. Et sted som representerer oss og hvor både vi og gjestene vil føle seg hjemme. Sammen kom vi opp med konseptet LETTVINT. 

RIKKE

Den kreative sjelen

Rikke er det det kanskje mange som kjenner igjen som pizzajenta på Tyrihans. Hun er kreativ, og har stor interesse for estetikk, foto og interiør. Hun er hjernen bak alt fra hjemmeside, logo og design på Lettvint. Hun kommer stadig med nye ideer til arrangementer og videreutvikling. 

 

Du ser henne enten med et smil om munnen på Lettvint eller cruise rundt i bakken på brett. 

SIMEN

Gutten som alltid smiler

Simen kjenner de fleste som bartenderen på Tyrihans. Han har kanskje servert deg en øl eller kjørt deg hjem etter en sen kveld ute. Han er en aktiv gladgutt med lidenskap for snowboard. Han har tidligere vært teamkjører for Burton og kjører nå for det norske brettmerke Vimana. Han elsker å spre glede og snakke med nye mennesker.

 

Du finner han enten smilende på Lettvint eller lekende i Kvifjellparken.

 Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Kontakt oss

+47 932 58 883

Segelstadseterlia 5, 2634 Fåvang, Norway.

ÅPNINGSTIDER

ÅPNINGSTIDER

Søndag - Tirsdag ​12:00 - 21:00

Fredag - Lørdag 12:00 - 23:00